Shteti i Iowas konfirmon mbështetjen për bujqësinë kosovare

Shteti i Iowas do të vazhdojë mbështetjen e sektorit të bujqësisë në Kosovë përmes formave konkrete të bashkëpunimit, me qëllim të avancimit të këtij sektori sipas praktikave bujqësore të Iowas. Kjo përkrahje iu konfirmua Ministrit të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci në takimin që e zhvilloi me Sekretarin e Shtetit të Iowas, Paul Pate, ku u diskutua për mundësitë e krijimit…

Source

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker