“Arben Vitinë ka kryer vepra penale”, PSD: Ky është kallëzimi penal i plotë

Pas dorëzimit të kallëzimit penal, zyrtarë të PSD-së deklaruan për media se ministri Vitia nuk ka ditur ta menaxhojë pandeminë dhe se vendimet e marra nga ai, kanë qenë fatale për njerëzit.

Sipas PSD-së, ministri Arben Vitia ka keqpërdorur detyrën zyrtare.

Kallëzimi penal është dorëzuar në emër të Sekretares së Përgjithshme të Partisë Social Demokrate, Teutë Rrusta.

Ky është kallëzimi penal i plotë i dorëzuar sot në Prokurori nga PSD:

 

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker