Pas protestës së fermerëve, Ministria e Bujqësisë sqaron thirrjen për aplikim për subvencionim

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural njofton se gjatë hartimit të Programit të Pagesave Direkte – Subvencioneve për vitin 2021 i ka përfshirë në grupet punuese edhe përfaqësuesit e fermerëve të nënsektorit të grurit dhe nënsektorëve të tjerë. Ky reagim i MBPZHR-së vjen pas protestës së bujqve para kësaj ministrie, lidhur me kriteret e thirrjes për aplikim. “Duke pasur parasysh që…

Source

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker