S’ka kuorum, dështon mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

Ai tha se nuk ka logjikë që për shkak të fushatës zgjedhore të penalizohet Kuvendi dhe Qeveria.

“Ne duhet të ushtrojnë punën tonë. Shihet qartë se ka një mungesë koordinimi, të cilën duhet koordinuar. Nuk duhet procesi zgjedhor të penalizoj punën e qeverisë dhe kuvendit. Pra, nuk ka logjikë përshkak të fushatës të mos mbahet mbledhja e kryesisë”, tha ai pas mbledhjes.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker