Komisioni miraton Programin Kombëtar për zbatimin e Marrëveshjes së Stabilizim- Asociimit

Të njëjtat u konsideruan shumë të rëndësishme nga zëvendëskryeministri Besnik Bislimi dhe u përkrahën nga deputetët me përjashtim të deputetes së LDK-së, Rrezarta Krasniqi.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker