Kurtit i reagon njëri nga personat që i përmendi: Nuk jam ekstremist, veçanërisht jo mercenar rus

Tutje, ai në reagimin e tij thotë se nuk i ka ofenduar me gjestet e tij policinë dhe as nuk ka mbajtur fjalime nxitëse që do të çonin në tensionim të situatës.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker