​Limaj tregon taktikat e tij, thotë se Njësia speciale është dashur të vendoset pas bllokadave në veri

Ai në Pressing në T7, ka thënë se Qeveria e Kosovës veprimin e fundit që është dashur ta bëjë, e ka bërë të parën dhe se sipas tij, reciprociteti për targat është marrëveshje e skaduar.

“Policia Speciale është dashur të angazhohet pas bllokadës. Ajo ka mandat të qartë, pasi është mekanizmi ynë më i lartë i sigurisë, përveç FSK-së. Sot Policia jonë Speciale kalon nëpër barrikada dhe bëhet ndërrimi. Njësia Speciale nuk është atje për të qëndruar me javë”, u shpreh Limaj.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker