Haradinaj: Programi dhe lista jonë, zgjidhje për problemet e lëna në gjysmë nga qeverisja e kaluar

Në takimin e organizuar në ambientet e shtabit të tij zgjedhor, Haradinaj tha se lista dhe programi i tij për Prishtinën janë zgjidhja e vetme për problemet e lëna në gjysmë gjatë qeverisjeve të kaluara.

Ndër të tjera, Haradinaj u shpreh se do të jetë pranë do të jetë pranë qytetarit në çdo kohë, duke bashkëpunuar për një kryeqytet të barabartë për secilin.

Njoftimi i plotë i Haradinajt:

Sot në zyret e shtabit, në takimin e organizuar nga kandidatja për asamble Shyhrete Bajrami Demaj theksova edhe njëherë se lista dhe programi jonë për Prishtinën janë zgjidhja e vetme për problemet e lëna në gjysmë gjatë qeverisjeve të kaluara.

Do të jemi pranë qytetarit në çdo kohë, duke bashkëpunuar për një kryeqytet të barabartë për secilin.

#eparaPrishtina
#punamarë

#eparaPrishtina
#punamarë

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker