Karakteristikat kryesore të zgjedhjeve lokal në Kosovë

Karakteristikat kryesore të Zgjedhjeve Lokal në Kosovë/ Opinion mbi zgjedhjet lokale në Kosovë Pjesa 1 Historiku  Përfundimi i luftës në vitin 1999 Kosova u administrua nga Misioni i Administratës së Përkohshme të Kombevetë Bashkuara në Kosovë (UNMIK) dhe institucionet të përkohshme vetëqeverisëse të Kosovës dhe për këtë ishte e domosdoshme krijimi i mekanizmave qe mundësojnë qeverisje legjitimitet të shprehu përmes votës dhe kjo jo vetë për nivelin nacional por edhe atë lokal […]

The post Karakteristikat kryesore të zgjedhjeve lokal në Kosovë appeared first on Rahoveci INFO.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker