Ngjitësi “Merkeln” që e mbajti Brukselin të bashkuar

Nga të gjitha samitet e Bashkimit Evropian që kam ndjekur si pjesëtar i shtypit në 15 vjetët e fundit – dhe ka pasur qindra për shkak të të gjitha krizave që kanë goditur bllokun – kam parë udhëheqës nga i gjithë kontinenti që vijnë e shkojnë, duke i shijuar momentet në qendër të vëmendjes evropiane, […]

The post Ngjitësi “Merkeln” që e mbajti Brukselin të bashkuar appeared first on Rahoveci INFO.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker