Peci: Të gjitha vërejtjet e auditorit janë adresuar për 6 muaj

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci ka raportuar sot para Komisionit Parlamentar Mbikëqyrjen e Financave Publike, për të prezantuar të gjitha veprimet që ka ndërmarrë gjatë kësaj periudhe të këtij viti për të adresuar të gjeturat e Raportit të Zyrës Kombëtare të Auditorit për MBPZhR-në për vitin 2020. Ministri Faton Peci i ka njoftuar anëtarët e këtij komisioni se pas…

Source

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker