Kosova dhe Sllovenia, mundësi të reja bashkëpunimi në bujqësi

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, ka pritur sot në një takim Ambasadoren e Sllovenisë në Kosovë, Minca Benedejcic të shoqëruar nga Drejtori i Odës Sllovene të Bizneseve, Bajram Fusha me të cilët ka diskutuar rreth mundësive për bashkëpunim të mëtejmë në sektorët që mbulohen nga MBPZhR—ja, me qëllim të fuqizimit dhe zhvillimit të mëtejmë të bujqësisë në gjithë…

Source

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker