Ministria e Bujqësisë zgjat afatin për aplikim për subvencione

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci ka marrë vendim për zgjatjen e afatit për aplikim për pagesa direkte – subvencione për vitin 2021 deri më 11 tetor 2021 ora 16:00. Sipas një komunikate për medie, bëhet e ditur se ky vendim është marrë duke pasur parasysh interesimin e madh të fermerëve për të aplikuar në kuadër të Programit për Pagesa Direkte 2021…

Source

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker