Skandal me Kosovën, UEFA e fut në Serbi gjatë prezantimit të EURO 2024

Edhe pse Kosova prej vitesh ka fituar pavarësinë e saj, skandalet që e bëjnë atë ende pjesë të Serbisë ka qenë permanente. Ditën e sotme UEFA ka publikuar logon e EURO 2024 që do të zhvillohet në Gjermani, e gjatë prezantimit Kosova shihet si pjesë e Serbisë. Në hartën e vendosur nga UEFA me të gjitha shtetet që karakterizohen nga ngjyrat kombëtare të secilit, ajo e Kosovës dhe e Serbisë është e…

Source

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker