Uran Ismaili nënshkruan zotimet për Bregun e Diellit

Sot, ai ka nënshkruar zotimet në lagjen e tij, aty ku është rritur, në Bregun e Diellit.

Për këtë lagje, Ismaili është zotuar se deri në dhjetor të vitit 2024 do të ndreqen shumë punë, konkretisht parking për çdo familje, ndërtim i shtigjeve për biçikleta, shtim të hapësirave gjelbëruese, largim të problemit me qentë endacakë, etj.

“Zotohem se deri në Dhjetor 2024 bashkë do t’i ndreqim këto probleme”, ka thënë Ismaili.

Lista e plotë e zotimeve të Uran Ismailit për Bregun e Diellit:

Pastërti e ndriçim efiçient në çdo pjesë të lagjes

Parking për çdo familje

Largim i problemit të qenve endacakë

Shtim i brezave gjelbërues dhe hapësirave sportive

Ndërtim i shtigjeve për biçikleta dhe ndërlidhje e tyre me lagjet e tjera

Ulje e shpejtësisë së vozitjes brenda lagjes në 30 kmph

Shtim i pikave grumbulluese të mbeturinave dhe shportave të rrugës

Lidhje me lagjen Mati me ura apo nënkalime për këmbësorë e çiklistë në disa pika

Investim në hyrje të ndërtesave përmes Ndërrmarrjes Publike Banesore

Rregullim i platosë te banesat e bardha

Shtrim i rrjetit të Termokoss te banesat e bardha

Gjelbërim dhe mirëmbajtja e të gjitha hapësirave semi-publike

Emërim i kopshtarit të lagjes

Realizim i parkut për qentë

Trajtim i strehimores te banesat e Ontex-it

Rregullim i stadionit të vjetër të lojërave te blloku i parë. /Rahoveci INFO/

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker