Ministri Peci: Përmes politikave të duhura avancojmë bujqësinë në Kosovë

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci ka marrë pjesë sot në eventin e organizuar nga Oda Ekonomike Amerikane me temën “Politikat Shtetërore në Mbështetje të Bujqësisë”. Gjatë diskutimeve në këtë event, Ministri Peci ka prezantuar para pjesëmarrësve politikat bujqësore të Qeverisë së Kosovës, ku ka theksuar se gjatë këtij mandati do të angazhohen që përmes mekanizmave…

Source

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker