“Torcida” mbështet Bedri Hamzën, anëtarët e saj shpërndajnë pjesë të himnit me sloganin “Bashkë për Mitrovicën”

Ish-udhëheqësi i “Torcidës”, Shefqet Begu dhe dhjetëra anëtarë të kësaj tifozërie që sonte kanë shpërndarë disa fjali të himnit të tyre me sloganin e Bedri Hamzës “Bashkë për Mitrovicën”.

“Të gjithë jemi vëllezër, jemi me Torcidën

Të gjithë ne ju duam, sikur MITROVICËN…”, është strofë e himnit të Torcidave. Ndërsa, “Bashkë për Mitrovicën” është slogani i Hamzës në garën për kryetar të Mitrovicës.

Ndryshe, tifozëria “Torcida” është një prej grupeve të para të tifozërisë në Kosovë.

 

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker