Bedri Hamza me rrëfim emocional tregon arsyet e kandidaturës së tij për Mitrovicën

Hamza ka thënë se respekti ndaj njerëzve të Mitrovicës, respekti i njerëzve të Mitrovicës ndaj tij dhe respekti e dashuria për qytetin, e kanë shtyrë t’i hyj garës për kryetar, që së bashku me mitrovicasit ta zhvillojë Mitrovicën.

Video:

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker