Selimi i AAK-së, ministres së Kurtit: Argumentet e juaja për refuzimin e gazit s’kanë sens politik e as ekonomik

Selimi ka shkruar se argumenti që qeveria kanë dhënë për refuzimin e gazit nuk ka sens politik e as ekonomik.

“Argumenti për refuzimin e gasit nuk ka sens pol. e as eko. Ministrja dështon edhe në arsyetimin e kostos. E llogaritë çmimin e lartë vetëm me Kosovën A & B. 40€/MË nuk është e saktë + harron benefitet gjeopolitike dhe ato të diversifikimit të energjisë”, ka shkruar ai.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker