Haradinaj: Duhet të dyfishohen pagat e veteranëve të luftës dhe të mos u mohohet e drejta e punësimit

Dyfishimin e këtyre pensioneve Haradinaj ka thënë se duhet bërë për shkak se vendi po shkon drejt rritjeve të çmimeve. Ai ka shtuar se pas këtij procesi ka ardhur koha që të dyfishohen pagat e pensionet e invalidëve të luftës dhe familjeve të dëshmorëve.

Haradinaj ka thënë se këto pensione apo paga që po u bëhen këtyre familjeve janë status i rregulluar me ligj dhe se nuk duhet t’u mohohet e drejta për të punuar, pasi veteranët e luftës po detyrohen të punojnë ilegalisht nëpër sipërmarrje të ndryshme pa kontrata pune.

Po ashtu Haradinaj ka folur se sa i rëndësishëm për vendin është anëtarësimi i vendit në NATO.

Ai ka thënë se siguria jonë është konsoliduar me formimin e Ushtrisë së Kosovës, por që të përmbyllet e gjithë infrastruktura e sigurisë së vendit nevojitet hyrja në NATO.

“Po shihen disa zhvillime kohëve të fundit edhe më ndryshe se sa që na e ka marrë mendja prandaj kryesorja është anëtarësimi në NATO”, ka thënë Haradinaj.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker