Brukseli, po na e vonon integrimin në BE, veç shkaku i proamerikanizmit tonë!

Shkruan: Fadil MALOKU 1. Sot për sot lidhur çështjen se si do të duhej të dukej në në ardhmen Ballkani Perëndimor, egzistojnë një mal Projektesh e idesh. Ndër këto ide e projekte katër janë më kryesoret: A/Iniciativa amerikane për Evropën Juglindore (SEC) ; B/Iniciativa e Bashkësisë Evropiane: C/Rruga e ashtuquajtur e integrimeve pansllave (Minishengeni dhe […]

The post Brukseli, po na e vonon integrimin në BE, veç shkaku i proamerikanizmit tonë! appeared first on Rahoveci INFO.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker