Ministrja Donika Gërvalla raporton në Komisionin për Mbikëqyrjen e Financave Publike

Në këtë komision do të raportojë, ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës (MPJD), Donika Gërvalla-Schwarz.

Në këtë komision do të bëhet shqyrtimi i raportit të auditimit për PVF-të të Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporë për vitin 2020-të.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker