Peci pret në takim Përfaqësuesin e Bankës Botërore, dakordohen për bashkëpunim të ndërsjelltë në avancimin e sektorit

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural Faton Peci, priti sot në takim Massimiliano Paolucci, përfaqësuesin e Bankës Botërore për Kosovë dhe Maqedoni të Veriut së bashku me ekipin e tij. Gjatë takimit, Ministri Faton Peci e njoftoi Paolucci për ecurinë e proceseve brenda Ministrisë, për objektivat dhe këndvështrimin e tij karshi hartimit të politikave bujqësore në zhvillim të…

Source

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker