Ministri Peci: Përmes bashkëpunimit institucional drejt mbrojtjes së pyjeve

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural Faton Peci, ka mbajtur sot takimin e parë të Task Forcës për Mbrojtjen dhe Shfrytëzimin e Ligjshëm të Pyjeve në Kosovë. Duke pasur parasysh gjendjen aktuale të pyjeve në Kosovë, Ministri Faton Peci theksoi rëndësinë e adresimit të problematikave me të cilat përballet ky sektor, pasur parasysh së pyjet përbëjnë rreth 44%

Source

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker