Komuna e Deçanit ndan 77 makina mjelëse për fermerët

Këtë e ka bërë të ditur drejtori i Bujqësisë në këtë komunë, Rifat Stojkaj.

Ai ka thënë se do vazhdojë përkrahja për fermerët.

Ky është postimi i tij:

77 Makina Mjelëse për fermerët tanë!
Zotimin tonë se fermerët deçanasë do të jenë prioriteti ynë, sot kemi vazhduar ta jetësojmë.
Së bashku me Kryetarin e Komunës së Deçanit z. Bashkim Ramosaj dhe kolegët nga drejtoria e bujqësisë, kemi takuar blegëtorët deçanasë për të cilët kemi ndarë 77 Makina Mjelëse.
Së shpejti do të vazhdojmë me përkrahje për lavërtarët, në ndarjen e Spërkatëseve dhe Motokultivatorëve.
Në qeverisjen e Kryetarit Ramosaj zhvillimi i bujqësisë dhe përkrahja për fermerët tanë do të jenë top prioritetet tona.
Për bujqësinë në Deçan s’kemi me u ndal!

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker