Zhvillimi rural sigurohet përmes qasjes më të mirë në pronësinë e tokës për gratë në Ballkanin Perëndimor

Sot u mbajt konferenca virtuale mbi çështjen e barazisë gjinore në pronësinë dhe kontrollin e tokës, bashkëorganizuar nga FAO, Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH dhe Unioni Ndërkombëtar i Noterëve. Aty u paraqitën praktikat e mira dhe mësimet e nxjerra nga tetë vjet bashkëpunim në rajonin e Ballkanit Perëndimor, duke ofruar një mundësi për të ardhmen dhe ndarjen e…

Source

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker