Kastrati: Reformat në arsim dhe premtimet e Qeverisë Kurti janë arsyet që çuan në humbjen time

“Kemi pritur që do të fitojmë. Është vullneti i qytetarëve, neve na takon me e respektu, unë e uroj kandidatin tjetër tani kur të bën betimin kryetari i komunës që t’i shkoj puna mbarë dhe të punoj mirë për qytetarët e Kamenicës. Janë dy arsye më kryesore që kam arrit me i dëgju qytetarët. Është reforma në arsim që diferenca total në tërë komunën është rreth 900 vota ndërsa në ato vende është 1 mijë e 700 diferenca, aty bëhet dallimi.

Edhe po ta dija se ky do të ishte rezultati prapë do ta bëja reformën sepse nuk është e rëndësishme a fiton Qëndroni a jo, por me rëndësi është me e bo një progres, një zhvillim shoqëror dhe me e luftu një qasje popullsitë prej të tjerëve”, ka thënë ai në T7.

Ndryshe, të dielën është mbajtur raundi i dytë i zgjedhjeve lokale, ku në Kamenicë, sipas rezultateve preliminare, fitues është kandidati i LVV-së, Kadri Rahimaj, me tetë mijë e 40 vota apo 53.11 për qind, kurse Qëndron Kastrati ka marrë shtatë mijë e 98 vota apo 46.89 për qind.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker