“Krejt lula”, Kuvendi me kontratë 30 mijë euro për funizim me lule

Kjo është bërë publike në faqen e Komisionit Rregullativ të Prokurimit Publik, në të cilën thuhet se vlera e këtij tenderi parashihet të jetë 30 mijë euro.

“FURNIZIMI ME LULE DHE BIMË TË TJERA Lot-1 Furnizimi me lule për nevoja protokollare Lot-2 Furnizimi me lule dhe bimë të tjera për gjelbërimin e oborrit (me peshim) Lot-3 Furnizimi me lule dhe bimë të tjera për gjelbërimin e oborrit (pa peshim)”, thuhet në njoftimin e KRPP-së.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker