“Haki Abazi duket i frustruar dhe i pakënaqur”

Abazi në statusin e tij të fundit  thotë se arsyeja e mungesës së tij në Kuvend vijë si shkak i një sër faktorësh, por që thotë se këto faktor ia ka nisur lidershipit.

E Mushkolaj thotë se ky postim i Abazit është tregues se ai ka pakënaqësi.

“S’po e marr vesh çka po thotë me këtë status. Unë z.Abazai nuk e marr seriozisht. Duket që ka pakënaqësi. Ndoshta ka pakënaqësi për shkak të asaj që Kurti tha qe humbën zgjedhjet se kishte pakënaqësi brenda. E shoh si një frustrim të z.Abazi”, tha ai.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker