Ministri Peci: Për katër muaj 3 milionë euro për kompensimin e dëmeve në bujqësi

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural brenda katër muajve ka ndarë një buxhet prej 3 milionë euro për kompensimin e dëmeve nga fatkeqësitë natyrore për 3530 fermerë nga të gjitha Komunat e Kosovës. Propozimi vendimi i dytë i MBPZhR-së për ndarjen e 1.7 milion euro është miratuar sot në mbledhjen e Qeverisë së Kosovës, ku krahas kësaj në këtë mbledhje është aprovuar edhe pakoja e…

Source

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker