Ironia: Kosova në reduktime, Kurti “mban ligjëratë” në fakultetin e Inxhinierisë Elektrike

“Digjitalizimi është komponent kyç në këtë reformë. Situata me pandeminë theksoi nevojën e digjitalizimit, krijimin në platforme digjitale, përgatitjen mësimore cilësore për klasë, furnizimin e institucioneve me rrjetet e internetit dhe krijimin e mekanizmave institucional”, tha ai.

Prodekani i këtij Fakulteti, Kadri Sylejmani, tha se ky seminar ka për qëllim të rritë bashkëpunimin por edhe të prezantohen punime shkencore.

Rektori i UP-së, Naser Sahiti tha se përmes këtij seminari mund të prezantohet puna që bëhet në UP. Sipas tij numri i hulumtuesve në Kosovë tashmë është rritur.

Ballina
Raporto
Video
Këmbimi
Moti
error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker