“Gjithmonë e dija se do të kthehem” – Hovenier pas konfirmimit si ambasador i SHBA-së në Kosovë

Ditë më parë ai ka thënë ca fjalë për punën që e pret në Prishtinë.

“Kosova do të jetë vendi i dhjetë në të cilin do të shërbejë”, ka thënë Hovenier, i cili në të kaluarën ka shërbyer edhe në Turqi, Gjermani, Kroaci, Greqi, Panama, Paraguai, Peru, Serbi dhe Mal të Zi.

“Gjithmonë e dija se do të kthehem”, ka theksuar ai, duke u ndërlidhur ma mandatin që do ta marrë në Kosovë.

Ndër të tjera ai ka treguar se ka angazhuar një murator për të përzgjedhur pikturat të cilat do t’i vendos mureve të shtëpisë dhe ambasadës në Kosovë.

“Ne kemi investuar shumë në Ballkan. Është të interes amerikan që Kosova të jetë stabile, demokratike, prosperuese, e që do të bëhet”.

Ballina
Raporto
Video
Këmbimi
Moti
error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker