Smajl Latifi emëron drejtorët e Komunës

Sipas një njoftimi Latifi ka emëruar Fatmir Iska në pozitën e nënkryetari dhe Ali Morinën shef të kabinetit të kryetarit.

“Besnik Hoti-Drejtoria për Administratë; Berat Duraku-Drejtoria për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural; Afrim Dina-Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport; Nora Boshnjaku-Drejtoria e Punëve Inspektuese; Saranda Sallteku-Drejtoria për Shëndetësi dhe Përkujdesje Sociale; Avni Morina-Drejtoria Komunale e Arsimit; Afrim Limani-Drejtoria për Buxhet dhe Financa. Albnor Mullaabazi-Drejtoria për Urbanizëm, Planifikim dhe Mbrojtje të Mjedisit; Erhan Morina-Drejtoria për Ekonomi, Zhvillim dhe Turizëm; Afrim Oruqi-Drejtoria për Gjeodezi, Pronë dhe Kadastër dhe Përparim Krasniqi-Drejtoria e Shërbimeve Publike. Ende nuk është emëruar drejtori i drejtorisë për Mbrojtje dhe Shpëtim”, Latifi. /Rahoveci INFO/

Lajmet Smajl Latifi emëron drejtorët e Komunës Rahoveci INFO Rahoveci INFO.

Ballina
Raporto
Video
Këmbimi
Moti
error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker