KEDS njofton për punime në rrjet, tregon për vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

10.02.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Peja

1.

Nga NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Loxha (kodi: 51000008)  nga ora 10:30 deri në ora  12:30

Vendet: Loxha Qerhane, Loxha3, Loxha2, Graboc, Loxha1, Loxha e reja,Elezaj Raushiq, Raushiq Ademajt, Strellci I Ulët, Raushiq xhamija, Raushiqi ri, Raushiq, Molika, Gazmend Shabanaj, Zagerma, Lubeniq, Strellci Ulët, Lufajt, Sali Likaj, Raushiq Mahalla, Likaj, Raushiq Kulla.

Arsyeja : Ndërprerje për siguri të sistemit, ndrrimi i GM dhe TMRR-ve pas rritjes së fuqisë në NS 10/0.4kV.

Ferizaj

1.

NS 35/10(20)kV Magure do të ndërprehet:

NS 35/10(20)kV Magure –Trafo Fusha 1 dhe 2 (H02 dhe H05) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10(20)kV prej orës 10:30  deri ne ora 14:30.

Vendet: Fshatrat: Baicë, Fushticë e Poshtme, Fushticë e Epërme, Kishnarekë, Krajmirovc, Krojmir, Mirenë, Nekoc, Resinoc, Rrezja (një pjesë) dhe Shalë, Blinaj (një pjesë), Dorajë e Madhe, Dobrajë e Vogël, Krojbardh (Dorajë e Madhe), Leshan(Gllanic) (një pjesë), Magurë, Medvec, Poturoc, Qylagë, Rrezja, Torinë dhe Vërshec, Harilaç, Rrafshina (Treshnjevkë), Sllatinë (një pjesë), Treshnjevk (një pjesë) dhe Vrellë e Goleshit (një pjesë), Vrellë e Goleshit dhe një pjesë e Sllatinës dhe Sllatinë (te aeroporti), , konsumatorë komercial në fshatin Magurë, Medvec dhe Kodra e Goleshit dhe AEC KOSOVA_Ëind Poëer.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, kontrollimi i mbrojtjes rele në NS

Gjakovë

1

Nga NS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Malisheva  (kodi: 82082004)  nga ora 07:00 deri në ora  08:00

Vendet: Rrugët:535 Prof.Hamdi Berisha, 554 Viliam Voker, 601 Sheshi i Dëshmorëve, 602 Gjergj Kastrioti – Skendërbeu, 603 Adem Jashari, 604 Imer Krasniqi, 605 Rilindja Kombëtare, 606 Pavarësia, 608 Hamdi Berisha, 610 Hizri Mazreku, .611 Jahir Mazreku. 612 Viliam Voker, fshatrat: Burim, Carallukë (një pjesë), Dardania, Gërmiz, Lubizhdë (1 konsumatorë), Senik (1 konsumatorë).

Arsyeja : Ndërprerje për siguri të sistemit, energjizimi i kabllit i cili ka qenë në prishje.

11.02.2022

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS10/0.4kV TS Qagllavica 3 (Kodi: 19000034034) prej 10:00 deri në  ora 15:00

Vendet: Sëiss Village,Spar Kosova,Point Computers,Such Pizza Çagllavicë.

Arsyeja: Ndrrimi i transformatorit dhe ormanit TU, sipas PEE. /Rahoveci.info/

 

 

Ballina
RadioRahoveci
Video
Këmbimi
Moti
error: Ku po shkon !!