Nuk kemi pas lider politik me injorancë më të madhe ndaj shqiptarizmit dhe UÇK-së se sa Vjosa Osmani!

Nuk kemi pas lider politik me injorancë më të madhe ndaj shqiptarizmit dhe UÇK-së se sa Vjosa Osmani!
Rahoveci INFO – – Drejt, shpejt, guximshëm… 13 vitë me ju!

Shkruan: Hafir HOXhA

A dinin ju që kur u zgjedh kjo zoj Presidente e Kosovës kur, ku, si promovon vlera kombëtare shqiptare?, kur foli dhe çka tha për ne shqiptarët, Shqipërinë dhe UÇK-në!?

Kur si pse e përmendi Shqipërinë ! çfarë relacionesh mban me shtetin Shqiptarë kjo !?

Sa punon dhe bashkëpunon për synime nacionale kjo me Shqipërinë? .

Sa injoron kjo kombin shqiptarë, Shqipërinë dhe neve shqiptarëve të Kosovës si shqiptarë!!!

Kjo me këto qasje dhe këtë injorancë andaj kombit të vet po të ishte në USA dhe në BE nuk do të kishte pas mundësi as me kalua si qytetare e thjeshtë pran presidencës, e mos të flas të merret me politikë ose të kandidon për kryetare të shtetit atje !

Ta kisha mundësi do ta dërgoja 5 min. në raport tek mbretëresha Elisabeth II në Angli të mëson detyrën e lideres se shtetit kjo zonjë!!!

Kur, ku kjo ka pranua ose ka fol për vetën e saj si shqiptare?

Vendi u braktis nga rinia, shkollat u përgjysmuan me nxënës që nuk kanë kushte as perspektivë jete në Kosovë, kjo shkon e promovon gjuhet e huaja me fëmijë të vet si kryetare e shtetit!

Ky nivel i saj dhe kjo sjellje nuk janë aspak në nivelin e duhur si kryetare e shtetit të Kosovës, ku rregullisht u është shmangur detyrave dhe përgjegjësive primare dhe merret me gjëra të pa dobishme. Ndihem komod sikur të ishte kryetare e shtetit më të zhvilluar, më të fortë dhe më të sigurt në botë e që në realitet është e kundërta!

E di që militantët partiak nuk pajtohen me këtë mendim, është logjike dhe normale, nuk i shohim të gjithë gjërat njëjtë, nuk kemi njohuri njëjtë, andaj dallojmë dhe është normale!

Lajmet Nuk kemi pas lider politik me injorancë më të madhe ndaj shqiptarizmit dhe UÇK-së se sa Vjosa Osmani! >> Rahoveci INFO. Shkruar nga: Bekim Olluri

Ballina
RadioRahoveci
Video
Këmbimi
Moti
error: Ku po shkon !!