Komuna e Rahovecit shpall konkurs për dy drejtorë të shkollave

Njësia e Personelit njofton të interesuarit se Drejtoria për Arsim e Komunës së. Rahovecit, ka bërë publikimin e konkurseve për vendet e lira të punës- Pranim, sinë vijim: Drejtor/e në SHFMU – 1 pozitë, Drejtor/e në SHMLP -1 pozitë.

Kandidatët e interesuar për këtë pozitë mund të aplikojnë prej datës 06.06.2022, deri më 21.06.2022.

Për plotësimin e vendit të punës së Drejtor/eshës:

SHMLP “Selajdin Mullaabazi-Mici” në Rahovec dhe

SHFMU “Skënder Kastrati” në Malësi të Vogël

Ballina
RadioRahoveci
Video
Këmbimi
Moti
error: Ku po shkon !!