Të enjten mbledhja e radhës e Komitetit për Politikë dhe Financa të KK Rahovec

Ftohen anëtarët e Komitetit për Politikë dhe Financa (KPF) të KK Rahovec, që të marrin pjesë në mbledhjen e 4 (katërt) e cila do të mbahet më datë: 19 maj 2022 (e enjte ), me fillim në orën 10:00, në sallën e KK – Rahovec.

Për këtë mbledhje, kryesuesi Defrim Kafexhiu ka propozuar këtë…

REND DITE

1. Shqyrtimi dhe miratimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar;

2. Shqyrtimi i propozim – vendimit për dhënien në shfrytëzim afatshkurtër të pronave Komunale për biznese;

3. Shqyrtimi i propozim – vendimit për shpalljen e interesit të përgjithshëm publik parcelën P-71513005-02756-0 në Zonën Kadastrale Krushë e Madhe;

4. Shqyrtimi i propozim – vendimit për themelimin e komiteteve për Arsim dhe Komitetit për Shëndetësi dhe Përkujdesje Sociale;

5. Shqyrtimi i vendimit për përbërjen dhe organizimin e Komitetit për Arsim;

6. Shqyrtimi i vendimit për përbërjen dhe organizimin e Komitetit për Shëndetësi dhe Përkujdesje Sociale;

7. Shqyrtimi i Draft – Rregullores për dhënien e titujve të nderit, dekoratave dhe çmimeve nga Komuna e Rahovecit;

8. Shqyrtimi i vendimit për bartjen e mjeteve rezervë në investime kapitale;

9. Shqyrtimi i vendimit për aprovimin e listës së anëtarëve të zgjedhur të Këshillit të Fshatit Hoçë e Madhe;

10. Raporti vjetor i Punës së Komitetit të Auditimit për vitin 2021;

11. Raporti i Auditorit të Brendshëm për periudhën e vitit 2021;

12. Të ndryshme.

Defrim Kafexhiu

Kryesues i Kuvendit

Ballina
RadioRahoveci
Video
Këmbimi
Moti
error: Ku po shkon !!